HomeMedi AmbientAmposta se suma a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica amb un...

Amposta se suma a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica amb un taller de cuina

Del 12 al 20 d’octubre, la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana Bio per l’alimentació ecològica amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. Enguany, Amposta s’hi suma amb una activitat organitzada per Turisme Amposta i l’ERA Comunalitat. En concret, es tracta del Taller de cuina Del tros al plat.

Es tracta d’un taller de cuina complet. I és que l’activitat s’inciarà visitant l’hort comunitari de “Lo Tros” on ens explicaran com funciona aquesta iniciativa i les principals característiques del cultiu ecològic. Tot seguit, collirem productes de temporada i anirem a la cuina de la Sala Ebre Km0 de l’Oficina de Turisme on ens esperarà l’Andrés Grego, cuiner-druida d’Espècies a Mà, per cuinar aquests productes acabats de collir en unes receptes delicioses de tardor i en farem la degustació.

Serà el dissabte 12 d’octubre a les 10.30 hores la trobada a “Lo Tros”, Passeig del Canal Marítim (pel camí de dins). L’activitat és gratuïta i apta per a totes les edats però cal inscriure’s a www.turismeamposta.cat/del-tros-al-plat-taller-de-cuina-de-temporada/

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies