Amb el mes de setembre, i coincidint amb l’inici de la collita de l’arròs, comença la Ruta de la Sega que inclou les festes tradicionals de la sega i les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs del Delta de l’Ebre.
Del 5 de setembre al 5 d’octubre, les poblacions de l’Ampolla, Deltebre, la Ràpita i Amposta acullen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, en què este producte estrella del paisatge i de la cuina de l’Ebre és el protagonista.
En total, són 41 restaurants on este ingredient és el protagonista. Hi han preparat un seguit de deliciosos plats, i s’hi poden tastar receptes basades en l’arròs i maridades amb vins de la DO Terra Alta. Els menús oscil·len dels 30 als 50 euros. L’Ampolla hi participa amb 11 restaurants, igual que Deltebre (11), la Ràpita amb 12 i Amposta amb 7. Se poden consultar tots els menús a terresdelebre.travel/festesarros/jornades-gastronomiques.