HomeGastronomiaTres pastisseries de l’Ampolla, Flix i Tortosa reconegudes entre les cinquanta millors...

Tres pastisseries de l’Ampolla, Flix i Tortosa reconegudes entre les cinquanta millors de Catalunya

La Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts ha celebrat la setena edició, lliurant les distincions Fava de Cacau que reconeixen les 50 millors pastisseries de Catalunya. En el top 50 de millors pastisseries hi figuren 3 establiments de les Terres de l’Ebre i 6 del Camp de Tarragona i el Penedès.

La pastisseria Hofmann, ubicada a Barcelona, va ser distingida amb el premi a la Més Innovadora, destacant la seua creativitat i modernitat en la pastisseria. Per la seua part, la pastisseria Ferrer, amb seu a Olot, va ser premiada com la de Més Valor Històric, reconeixent la seua contribució a la riquesa patrimonial de la pastisseria catalana. Finalment, La Xicra, de Terrassa, va ser distingida com a alaborador del producte Dolç Més Singular, destacant la seua originalitat i dedicació a la creació de productes únics.

En el marc de la mostra, es va premiar també les millors pastisseries catalanes en cada àmbit territorial. En este sentit, Cal Jan, de Torredembarra, va rebre el guardó com a Millor Pastisseria del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El concurs també diferencia l’àmbit territorial del Penedès i en esta categoria la millor pastisseria ha estat L’Obrador, al Vendrell. Finalment, la mostra també elabora el top 50 de les millors pastisseries de Catalunya i a les Terres de l’Ebre hi ha tres establiments distingits: la Pastisseria Bahía de l’Ampolla, la Pastisseria Larrosa de Flix i Peralta Pastissers de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies