HomeGastronomiaLes Terres de l’Ebre revaliden les quatre estrelles Michelin

Les Terres de l’Ebre revaliden les quatre estrelles Michelin

La presentació de la Guia Michelin Espanya i Andorra 2026 se va celebrar este dimarts 25 de novembre a Màlaga. Enguany era una edició especial, ja que se commemorava el 125 aniversari de la Guia Michelin.

Així, els quatre restauradors de les Terres de l’Ebre, que ja tenien una estrella Michelin, la revaliden. Cal recordar que, l’any passat, el restaurant Citrus d’Alcanar, amb el xef Aitor López al davant, va conquerir la primera estrella i enguany continua tenint esta distinció. Els altres tres restaurants són, a Ulldecona, el restaurant Les Moles amb Jeroni Castell al davant, que la va aconseguir per primera vegada l’any 2013; i l’Antic Molí, amb el cuiner Vicent Guimerà, que la manté des del 2017. L’estrella més veterana és la de Villa Retiro, a Xerta, on el cuiner Fran López revalida esta distinció des de l’any 2009. El cuiner perellonenc Rafel Muria i el seu restaurant Quatre Molins a Cornudella de Montsant, al Priorat, revalida l’estrella Michelin, obtinguda per primer cop l’any 2020.

També durant la cerimònia es van atorgar els Bib Gourmand, que distingix els restaurants amb millor qualitat i millor preu. A l’Ebre n’hi ha dos, el restaurant l’Algadir del Delta, al Poble Nou, amb Joan Capilla al cap de la cuina; i, a Ulldecona, el restaurant Bistró Amunt, ubicat al pis superior de l’aclamat Antic Molí, on el xef Vicent Guimerà diversifica el seu negoci.

Durant la nit se van premiar els restaurants que cultiven horts biodinàmics, projectes socials i mediambientals, amb l’estrella verda, distinció de responsabilitat i innovació que han aconseguit l’Algadir del Delta (Poble Nou), l’Antic Molí, el Bistró Amunt i Les Moles, tots tres a Ulldecona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies