La Ràpita acull, a partir del 12 de novembre i fins al 12 de desembre, la XIX edició de les Jornades gastronòmiques del Llagostí, la qual combina emblemàtic crustaci amb productes de proximitat i de temporada. Com en l’edició anterior, enguany, les jornades també se celebren amb restriccions i les normes sanitàries que implica la pandèmia de la Covid-19.
Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí tornen als establiments, ja que l’any passat es van haver d’adaptar a la situació de la pandèmia i es van celebrar les Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa amb el llagostí com a protagonista. Aquesta edició, s’engeguen amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un producte de qualitat del territori a través de propostes culinàries innovadores i de cuina tradicional marinera.
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que “arrenquem les jornades gastronòmiques per excel·lència de la Ràpita a partir d’un producte tan identitari com és el llagostí, que és un dels productes estrella de la mar de l’Ebre i dels restaurants de la Ràpita, amb la finalitat que la gent disfrutéssem de la gastronomia rapitenca quilòmetre 0 i del nostre territori”.
Els menús, en què el Llagostí serà l’element protagonista de les jornades, oscil·len entre els 35 i 45 €. Els restaurants que hi participen són Albert Guzmán, Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Freddy Caliu Familiar, Maria 1941, Arrosseria Llansola 1921, Cal Manú, Miami Can Pons i Txapo&Noves Algues.