HomeSocietat23 joves infectats per un brot detectat a Tortosa

23 joves infectats per un brot detectat a Tortosa

TORTOSA // El servei d’Epidemiologia del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre està alerta per un brot que té incidència en la població jove, principalment de Tortosa. Actualment el brot afecta 23 joves d’entre 17 i 22 anys, i s’estima que els contactes estrets s’eleven fins a gairebé 200 persones.

De moment l’estratègia per part d’Epidemiologia és identificar, confinar i fer seguiment de tots els contactes estrets per tallar la transmissió i aconseguir el control del brot, malgrat que la gran mobilitat dels casos i la seva presència en indrets múltiples dificulta identificar llocs concrets on realitzar un cribratge en cas que es consideri necessari.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha demanat “màxima precaució a la població, sobretot entre els joves, i que tota persona que pugui tenir simptomatologia compatible es posi en contacte amb el Sistema de Salut”. Lleixà ha afegit que “tot i que seguim avançant amb la immunització de la població, cal ser prudents i seguir totes les recomanacions i mesures de protecció (higiene de mans, mascareta, distància i evitar aglomeracions), sobretot entre aquells col·lectius que encara no han estat vacunats”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 58

Últimes notícies