HomeEconomiaAcció Climàtica i organitzacions agràries constituiran una taula d'estudi de mesures per...

Acció Climàtica i organitzacions agràries constituiran una taula d’estudi de mesures per als afectats de les gelades

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural constituirà esta setmana un grup d’estudi per abordar conjuntament amb les organitzacions professionals agràries noves mesures per als afectats de l’episodi de gelades de principis d’abril.

Dimecres es durà a terme la primera reunió del grup de treball amb l’assistència del secretari general del Departament, David Mascort, i els secretaris d’Agenda Rural, Oriol Anson, i d’Alimentació, Carmel Mòdol. Per part de les organitzacions agràries, estan convocats representants d’Unió de Pagesos, de JARC i de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

Fruit de la primera reunió a Corbins just després de l’episodi de gelades, Acció Climàtica va treballar conjuntament amb el Departament d’Empresa i Treball la possibilitat que els afectats es poguessen acollir als ERTO per causa major.

També es va posar a disposició del sector la línia de crèdits amb interessos bonificats dotada amb 40 milions d’euros, inicialment activada per fer front a les necessitats de circulant arran de l’encariment dels costos energètics i dels fertilitzants provocats per la guerra a Ucraïna. En este sentit, la consellera Jordà ja va explicar que esta línia de crèdits bonificats s’ampliarà per tal de cobrir les necessitats de finançament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies