HomeSocietatActivem Ulldecona demana que es prioritzen les obres de l'interior del Teatre...

Activem Ulldecona demana que es prioritzen les obres de l’interior del Teatre Orfeó, abans que el bar

La formació municipalista, Activem Ulldecona i barris, lamenta que l’Ajuntament d’Ulldecona prioritze, amb 552.136,61 d’euros, la restauració del bar, una petita entrada al vestíbul i una sala per a entitats.
Des de la formació volen deixar clar que qualsevol inversió feta al Teatre Orfeó és benvinguda, però lamenten que no es prioritzen les obres de la fase de l’interior, ja que, com assegura la portaveu i candidata a l’alcaldia Gemma Molina, el teatre està en molt mal estat i no pot esperar ni un minut més.
És una autèntica llàstima haver estat més de 15 anys sense invertir ni un euro en aquest edifici històric i tenir-lo ara en l’estat que es troba, l’orfeó és un edifici que fa servir molta gent del municipi i de fora i que molts pobles de la vora el voldrien” senyala la portaveu.
Alguns exemples que necessiten una intervenció més urgent del teatre són: el pati de butaques en general; la moqueta del terra; els palcos; les butaques ja que n’hi ha que estan enganxades en tornillos i els reposabraços estan en cinta aïllant; la taula de so ja que aquesta està ubicada al mig del pati de butaques; una bona senyalització dels palcos ja que aquesta es troba en papers enganxats amb agulles; un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda; unes sortides d’emergència adequades; i no ens oblidem del galliner de dalt, ja que com podeu observar les imatges parlen per si soles, desolador i perillós.
La portaveu Gemma Molina declarava que “Davant d’això no ens hem d’oblidar que els falduts i les faldudes, en els pressupostos participatius de l’any passat, van votar destinar 100.000€ en la reforma del teatre orfeó. Tot i que sabem que aquesta quantitat no és suficient, hem de recordar que la ciutadania, en cap cas, va votar una reforma del bar, sino del teatre en general”.
Pel que fa a les instal·lacions, les accions més prioritàries que s’haurien de fer són:
 • canviar totes les butaques ja que aquestes tenen molts anys i moltes es troben malmesses.
 • incorporar butaques als palcos.
 • canviar de la moqueta del pati de butaques.
 • instal·lar moqueta al primer pis.
 • obrir el segon pis (galliner).
 • millorar la il·luminació i els cartells informatius del primer pis.
 • millorar les escales dels accessos dels pisos superiors.
 • destinar un espai al pati de butaques per a persones amb mobilitat reduïda.
 • introduir un WC adaptat a persones amb mobilitat reduïda.
 • posar en funcionament l’aire acondicionat i calefacció.
 • arreglar l’espai destinat al tècnic de so i al tècnic de llums.
 • millorar les sortides d’emergència.
Totes aquestes accions creuen que són molt més prioritàries que les que pretén fer l’actual equip de govern. Per això demanen a l’equip de govern que rectifiquen i comencen la remodelació de dins l’Orfeó” sentenciava la portaveu d’Activem Ulldecona.

Galeria d’imatges:

Fotografies: Cedides

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 45

Últimes notícies