HomeMobilitatAdif eliminarà dos passos a nivell a Móra la Nova i a...

Adif eliminarà dos passos a nivell a Móra la Nova i a la Granada i en construirà dos nous d’inferiors

Adif retirarà dos passos a nivell de la línia R16, a Móra la Nova (Ribera d’Ebre), i la línia R4, a la Granada (Alt Penedès). A Móra la Nova, a uns 700 metres del pas a nivell actual, es demolirà el pas inferior que ja existeix i se’n construirà un de nou, més gran i amb estructura de formigó, per garantir també la circulació de maquinària agrícola pesada. A la Granada el nou pas inferior estarà a 600 metres del pas a nivell. Tindrà dos carrils de circulació i vorals i es construirà un camí d’enllaç amb les mateixes característiques. Les dues actuacions formen part del pla Transformem Rodalies, per millorar la mobilitat i incrementar la seguretat dels usuaris i de la circulació ferroviària en els dos municipis. Costaran 5 milions d’euros.

En l’obra de la Granada, Adif ha previst treballar amb una estructura de formigó forjat que s’empentarà davall de les vies per minimitzar l’afectació a la circulació ferroviària. L’obra del pas inferior i el camí d’enllaç també es farà en diverses fases per reduir els problemes de trànsit i mobilitat.

Els treballs de la Granada els farà l’empresa Extraco Construcciones i Proxectos per 3,2 milions d’euros, i els de Móra La Nova els farà la UTE de les empreses Infraestructures Trade i Acsa Obres i Infraestructures, por 1,8 milions d’euros. El projecte pot rebre finançament dels fons europeus FEDER.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 26

Últimes notícies