HomeSense categoriaAfluència de persones que surten a passejar i fer esport en el...

Afluència de persones que surten a passejar i fer esport en el primer dia permès

L’ambient retorna als carrers. Diversos ciclistes, corredors i gent de passeig en el primer matí en què es permet als adults sortir al carrer després de setmanes de confinament a casa per culpa del coronavirus. Arreu de Catalunya, i aprofitant el bon temps, molta la gent ha sortit a fer esport entre les sis i les deu del matí. 

Al Baix Ebre, la gent ha aprofitat este dia assolellat per a anar a caminar per la via verda i vora el canal. A la capital del Montsià, les zones més concorregudes durant este matí han estat el passeig del canal marítim -popularment conegut com Lo Canalet- en el qual s’han pogut veure diversos corredors, i l’avinguda Josep Tarradellas, on s’ha vist més gent passejant. Al municipi rapitenc, el passeig marítim s’han pogut veure diverses persones aprofitant les franges horàries en què es permet sortir a caminar; i a les Cases d’Alcanar, on no s’han de complir les restriccions horàries per tenir menys de 5.000 habitants, no hi ha hagut aglomeracions de gent en zones i hores concretes, sinó que s’ha pogut veure moviment pel carrer durant tot el matí. 

A la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, a excepció de Móra d’Ebre, la resta de municipis tenen menys de 5.000 habitants, així que els ciutadans no s’han de regir per franges horàries per a passejar o fer esport. Això es deu al fet que en estos municipis és més fàcil evitar les aglomeracions en tenir densitats de població més baixes.

A propòsit d’això, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha recordat que el desconfinament permet sortir a passejar i fer esport, amb les limitacions horàries i territorials, “però no es pot estar aturat ni xerrar en grup o rotllana”, ha volgut deixar clar. En este sentit ha justificat el tancament d’alguns parcs i jardins, ja que “en estos casos el control pot ser pitjor i més complicat”. “És importantíssim mantenir les mesures de seguretat perquè no hi haja transmissió un cop sortim al carrer”, ha insistit Simón. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies