HomeSocietatAigües de Catalunya, la més ben situada per a adjudicar-se el servei...

Aigües de Catalunya, la més ben situada per a adjudicar-se el servei d’aigua potable a Deltebre

La Companyia General d’Aigües de Catalunya serà amb tota probabilitat l’empresa que gestionarà el nou servei d’aigua potable i de clavegueram del municipi de Deltebre. En el Ple Municipal del passat 2 de novembre es va aprovar la relació classificada d’empreses i Aigües de Catalunya és l’empresa que ha presentat l’oferta més avantatjosa de les quatre que han optat a la licitació.

Ara, des de l’Ajuntament de Deltebre han requerit a l’empresa tota la documentació necessària com a pas previ a l’adjudicació del servei.

La licitació feta per l’Ajuntament de Deltebre consistix en una concessió pont de cinc anys de durada que té com a objectiu fer una inversió d’urgència de 900.000 euros a la xarxa per a corregir l’actual dèficit estructural amb pèrdues de fins al 70% de l’aigua.

Segons es va explicar al Ple, Aigües de Catalunya ha fet l’oferta més avantatjosa, amb l’aportació d’un cànon anual de 225.000 euros –la licitació partia d’un cànon de 35.000 euros- i també contempla una bossa de 15.000 euros anual per a la tarifa social de l’aigua. En declaracions a Delta.Cat, el portaveu del govern municipal, Andreu Curto, ha explicat que “la previsió és començar ja l’any 2024 amb la nova adjudicatària del servei”.

Deltebre podrà adjudicar el nou servei d’aigua potable i clavegueram després de l’acord extraprocessal al qual han arribat l’Ajuntament i l’empresa Sorea per aturar tots els contenciosos i procediments judicials oberts i resoldre de manera definitiva el contracte del servei de subministrament d’aigua potable i clavegueram del municipi.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 21

Últimes notícies