HomeSense categoriaAlba Vergés es reuneix amb els professionals de l’Hospital Comarcal de Móra...

Alba Vergés es reuneix amb els professionals de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

MÓRA D’EBRE // Aquest dimarts a la tarda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. La visita es realitza després que el passat 20 de juliol es formalitzés el traspàs de l’empresa gestora del centre de la Ribera d’Ebre cap a l’Entitat de Dret Públic Salut Terres de l’Ebre. Vergés s’ha reunit amb la junta facultativa en format presencial i telemàtic on ha pogut compartir amb els professionals els projectes de futur del centre, com la remodelació de l’àrea quirúrgica, de parts i reanimació. Aquest projecte plantejat en el pla d’inversions del centre preveu una inversió de 3 milions d’euros. La consellera també s’ha reunit amb el comitè d’empresa amb qui ha fet palesa la voluntat de complir amb els compromisos que es van adquirir a principis de mandat.

Vergés ha afirmat que “amb la creació de l’EDP Salut Terres de l’Ebre tenim el repte de fidelitzar tots els professionals de diferents nivells; a més, l’empresa es crea per gestionar la salut del territori amb un treball en xarxa i una millor relació entre entre l’atenció primària i l’hospital, amb una bona integració”. “Salut Terres de l’Ebre neix com oportunitat, com instrument per construir aquest futur de millora de la salut per a cobrir les necessitats pel territori i amb les ganes que l’intercanvi de coneixement sigui bidireccional amb els hospitals de referència”, ha afegit.

Per la seva banda, Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha volgut destacar que “la visita de la consellera Verges ha estat un gest per transmetre força, confiança i suport a un sector professional dolgut i cansat per tot els fets ocorreguts els darrers anys on han vist que fer bé la feina no els ha servit per massa cosa”. Segons Carim, es tracta d’un sector a hores d’ara il·lusionat i esperançat per donar un bon servei. L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre compta amb una plantilla de 344 persones de les quals 78 són facultatius, 106 són diplomats, 70 auxiliars, 14 tècnics, 38 administratius i 38 d’altres categories professionals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 41

Últimes notícies