HomeSocietatAlcanar acull els Guardons de la Pesca Catalana i la Nit de...

Alcanar acull els Guardons de la Pesca Catalana i la Nit de la Pesca

Demà dissabte, 17 de desembre, les 20 hores, començarà la celebració de la Nit de la Pesca al Tancat de Codorniu d’Alcanar. Es convoca als mitjans de comunicació entre les 20 h i les 20.45 h, al Tancat de Codorniu, per tal de donar cobertura als parlaments i Guardons de la Pesca Catalana.

A acte hi haurà els parlaments de Teresa Jordà i Roura, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Sergi Tudela, director general de Política Marítima i Pesca Sostenible; Joan Roig, alcalde d’Alcanar i Raül Ribot, secretari de la Confraria de Pescadors de les Cases d’Alcanar. Posteriorment, es lliuraran els Guardons de la Pesca Catalana corresponents als anys 2020 i 2022.

El guanyador de la 31a edició del guardó de la pesca, corresponent a l’any 2020, ha estat el Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors (mariners i marineres) de les Cases d’Alcanar, a qui ha correspost la Placa de la pesca catalana per la promoció i finançament de la construcció del port de les Cases, que s’inicià l’any 1972 i finalitzà l’any 1987.

A l’acte també hi assistirà Albert Salvadó, delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre; Jesús Gómez, director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre; Toni Abad, president de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i patró major de la Confraria de Pescadors de Roses i Francesc Carrillo, patró major de la Confraria de Pescadors de les Cases d’Alcanar.

Podeu consultar la notícia publicada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural:  https://agricultura.gencat.cat/es/inici/nota-premsa/?id=479422

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies