HomeCulturaAlcanar presenta les I Jornades Feministes del municipi

Alcanar presenta les I Jornades Feministes del municipi

La tem脿tica del 2024 per a les I Jornades Feministes ha estat la formaci贸 d’agents actius a l’oci nocturn i di眉rn, comer莽os i establiments, i caps de departament de l’Ajuntament per a ser Agents Lila i Multicolor, amb la finalitat que aquests agents siguen els encarregats de fer la detecci贸 i prevenci贸 davant de qualsevol situaci贸 de viol猫ncia masclista, sexual, racista o LGTBI-f貌bica en els diferents espais del poble.

Aquesta iniciativa mostra un comprom铆s actiu per crear un entorn m茅s segur i inclusiu en diferents 脿mbits de la vida quotidiana del municipi” declara la regidora de Pol铆tiques d’Igualtat, Mar Sancho.

Aquestes sessions de formaci贸 estaran enfocades a proporcionar eines per establir protocols davant de situacions d’assetjament en espais d’oci. Les classes seran dirigides per la t猫cnica de Pol铆tiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcanar, amb l’objectiu de crear un ambient d’oci segur, ja siga de dia o de nit, al municipi.

Agents Lila i Multicolor al municipi

Prevenci贸: els agents seran formats per detectar i prevenir situacions de viol猫ncia masclista, sexual, LGTBI-f貌bica i racista en diferents espais del poble, contribuint a crear un entorn m茅s segur per a tothom.

Sensibilitzaci贸: la seua pres猫ncia i activitat serveixen com a recordatori constant de la import脿ncia de la igualtat i el respecte a la diversitat, sensibilitzant la comunitat.

Suport: els agents Lila i Multicolor poden oferir suport i orientaci贸 a les persones que hagin patit viol猫ncia o discriminaci贸, connectant-les amb recursos i serveis adequats.

Responsabilitat compartida: en formar part de diferents sectors de la comunitat, aquests agents promouen la idea que la lluita contra la viol猫ncia i la discriminaci贸 茅s responsabilitat de tothom.

La pres猫ncia d’agents Lila i Multicolor contribueix a crear un entorn m茅s inclusiu, segur i respectu贸s per a tothom al municipi.

El calendari de formacions inclou sis dates:

6 de maig: Formaci贸 dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes de maig.

10 de juny: Formaci贸 dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes de les Cases.

16 de setembre: Formaci贸 dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes Quinquennals, aix铆 com altres esdeveniments importants.

11 de novembre: Formaci贸 dirigida a comer莽os i establiments d’Alcanar.

12 de novembre: Formaci贸 dirigida a comer莽os i establiments de les Cases i Alcanar Platja.

25 de novembre: Formaci贸 dirigida als caps de departament de l’Ajuntament d’Alcanar.

Les sessions del 6 de maig i 16 de setembre tindran lloc a l’Ajuntament d’Alcanar a les 19鈥痟, mentre que la formaci贸 del 10 de juny se celebrar脿 al Casal de Jubilats de les Cases d’Alcanar a la mateixa hora.

Inscripci贸 a les Formacions

Les persones interessades poden inscriure’s a les formacions mitjan莽ant WhatsApp al 627 338 980, indicant la data desitjada, el nom de l’entitat i el nombre de membres que assistir脿 (es recomana un m铆nim de 2 i un m脿xim de 4 membres per entitat).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 39 = 47

脷ltimes not铆cies