HomeEducacióAmposta atorga prop de 40.000 euros a les AFES dels centres educatius...

Amposta atorga prop de 40.000 euros a les AFES dels centres educatius per a la socialització dels llibres

La Junta de Govern Local del 28 de desembre va aprovar l’atorgament de prop de 40.000 euros a les AMPES i AFES dels centres públics d’educació infantil i primària per al desenvolupament de programes de socialització de llibres i material per al curs 2022-2023.

És el segon any que les convoquem i són fruit del nostre compromís per a fomentar la sostenibilitat i el consum responsable en els centres educatius i entre les famílies de l’alumnat mitjançant la reutilització de llibres i material, a més de facilitar l’accés a l’educació a tot l’alumnat i garantir l’equitat, reduint la despesa econòmica que les famílies han d’assumir a l’inici del curs escolar“, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Tomàs també afegeix que “les subvencions per a la socialització de llibres i material pedagògics per a les AFA es va crear el 2021 i pretenen invertir 160.000€ en 4 anys, dintre el pla de govern d’Esquerra“.

Aquesta subvenció se suma a les altres 2 convocatòries destinades a centres i AFA, amb un total de 80.000 € anuals, duplicant així l’import en subvencions a centres i AFA respecte l’inici del mandat i complint amb la mesura 65 del PAM (Pla d’Acció Municipal d’Ampliació del suport als centres educatius i AMPES). Així, en la mateixa Junta de Govern, l’Ajuntament va atorgar prop de 20.000 euros per a deu Associacions de familiars d’alumnes per a la realització de programes i activitats per al curs 2022/23.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 6 = 12

Últimes notícies