HomeSense categoriaAmposta celebra el Dia de l’Orgull amb la penjada de la bandera...

Amposta celebra el Dia de l’Orgull amb la penjada de la bandera al balcó de l’Ajuntament i la projecció del documental EnFemme

MOMTSIÀ // La diversitat és riquesa. Aquest és el lema del Dia de l’Orgull LGBTI, que se celebrarà el 28 de juny. L’Ajuntament d’Amposta, des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania juntament amb el SAI Amposta, i la col·laboració de l’àrea d’Esports, el Centre d’Art lo Pati i la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, ha preparat diferents activitats per a visibilitzar la diversitat afectiva i fer efectius els drets de tota la ciutadania. Després de la pintada del pas de vianants amb l’arc de Sant Martí dins la campanya ‘Fes un pas cap a la diversitat de la Xarxa Sai d’Atenció Integral LGBTI a tot el país, l’Ajuntament ha preparat altres activitats, que arrancaran el 26 de juny. 

26 de juny Penjada de la Bandera al balcó de l’Ajuntament. A les 12.30h. 

28 de juny – DIA DE L’ORGULL LGBTI Ara em dic Joana: Contacontes de Jessica Walton i Dougal MacPherson editat per Animallibres. A càrrec de Maria Barberà. A les 16 h. Al Facebook i Instagram de la Biblioteca Mou-te per la diversitat. Activitat esportiva durant tot el dia. El 28 de Juny, dia de l’Orgull LGBTI animem a tota la ciutadania a participar a la I Activitat esportiva Mou-te per la Diversitat. Aquesta activitat esportiva té com a objectiu la reivindicació dels drets i garantir la igualtat i el respecte a tota la ciutadania, ja que totes i tots “Som Diversos”. 

Des de l’Ajuntament d’Amposta, concretament des del SAI (Servei d’Atenció Integral), treballem per transformar la realitat de la ciutat d’Amposta adreçant-nos al conjunt de la ciutadania, no exclusivament al col·lectiu LGBTI. Efectivament, treballar per la diversitat sexual, afectiva i de gènere suposa entendre el conjunt de la ciutadania en sentit ampli, més enllà del sexe, l’orientació sexual i la identitat de gènere de les persones. 

Aquesta activitat esportiva pretén visibilitzar la diversitat afectiva- sexual i eradicar l’eliminació d’estereotips. A més de vincular la pràctica de l’esport, que treballa valors com el respecte, solidaritat, igualtat, integració, col·laboració i tolerància amb la transformació de la ciutat, cap a una societat inclusiva i respectuosa. 

Us podeu inscriure a l’activitat esportiva amb la modalitat esportiva amb la que us sentiu més còmodes. Podeu compartir fotos de la vostra activitat esportiva i del vostre dorsal amb el hastag #mouteperladiversitat #ladiversitatesriquesa 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 64

Últimes notícies