HomeSocietatAmposta compra dos motocicletes per augmentar el parc mòbil de Protecció Civil

Amposta compra dos motocicletes per augmentar el parc mòbil de Protecció Civil

L’Ajuntament d’Amposta ha adquirit dos motocicletes noves amb l’objectiu d’augmentar el parc mòbil de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el regidor de Governació, Ramon Bel, van fer entrega dels dos vehicles el passat dissabte, 1 d’octubre.

“L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta és una de les entitats amb més persones voluntàries de la ciutat”, afirmava l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui afegia que “amb estos dos nous vehicles, Protecció Civil d’Amposta disposa de dos cotxes i tres motocicletes per donar cobertura a tots aquells actes que s’organitzen a la ciutat”.

El regidor de Governació i Festes, Ramon Bel, agraïa la col·laboració dels voluntaris: “Sempre comptem amb la seua col·laboració en totes les activitats, des de Festes als esdeveniments esportius”. Les dos motocicletes han tingut un cost total de 6.000 euros.

En els últims anys s’ha incrementat la dotació destinada a Protecció Civil. Al mes de juny, Protecció Civil d’Amposta estrenava també un hospital de campanya per donar servei als diferents esdeveniments de la capital del Montsià.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta dona suport a la Policia Local en la regulació del tràfic en actes locals i s’encarrega de l’atenció bàsica de primers auxilis, entre altres funcions en l’organització dels actes culturals i esportius de la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 37

Últimes notícies