HomeSocietatAmposta posa en marxa un geoportal urbanístic interactiu

Amposta posa en marxa un geoportal urbanístic interactiu

L’Ajuntament d’Amposta ha posat en marxa un geoportal urbanístic interactiu on es pot consultar tota la informació sobre l’estat actual de l’ordenació urbanística de la ciutat, és a dir, un mapa refós del planejament vigent.

L’eina és una transcripció gràfica de les determinacions urbanístiques del planejament vigent, amb recull de les modificacions puntuals del POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal), les correccions d’errades materials i el planejament derivat.

“És una eina viva que dóna resposta a la necessitat de disposar en un únic document la transcripció del darrer expedient urbanístic aprovat sobre qualsevol punt de territori i així obtenir una lectura continua de la informació urbanística vigent amb independència de la quantitat de figures de planejament derivat que es puguen encavalcar en un mateix punt”, explica l’alcalde, Adam Tomàs, qui assenyala que ha tingut un cost d’uns 15.000 euros i que “s’emmarca dins del projecte global de gestió digital de l’administració pública, per a fer-la més àgil i eficient, amb la inversió de 3M€ en un programa de gestió documental“.

Ubicat a la web de l’Ajuntament d’Amposta i consultable tant en mòbil com en ordinador, dóna informació sobre el planejament urbanístic, la informació cadastral, cartografies i fotografies aèries i diferents medicions de distàncies.

Tota la informació es pot extraure amb un document pdf. Amb tot, no es tracta d’informació amb valor normatiu. “En cas de necessitar algun certificat, la ciutadania l’haurà de sol·licitar a l’Ajuntament”, afegeix l’alcalde.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 92

Últimes notícies