HomeEsportsAngela Geballí (CT Serramar) campiona cadet del Circuit Warriors Tour del Club...

Angela Geballí (CT Serramar) campiona cadet del Circuit Warriors Tour del Club Tennis Castelló

ESPORTS // Angela Geballí va superar en un partit molt emocionant i amb molta igualtat per 4-6, 75 i 10-7 a Lucia Gómez Delgado del Club Tennis Vila.real, en la final i es va proclamar campiona en la categoria Premium cadet, del torneig del Circuit Warriors del Club Tennis Castelló, que es va disputar del 12 al 17 de juliol a les seues instal.lacions.

La jugadora del Club Tennis Serramar de Sant Carles de la Ràpita, després de quedar exempta en la primera eliminatòria per la seua condició de primera cap de sèrie del torneig, va derrotar en octaus de final a la jugadora madrilenya Mónica González Fernández, 6-1, 6-1, en quarts a Núria Hausmann del Reial Club Tennis de Barcelona per 6-1, 6-2 i en semifinals Clara Arbeloa López del Club Español de Tenis de València per 6-3, 6-2, arribant a la final sense haver perdut cap set.