HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catAquest octubre, reactivem el comerç de Tortosa amb bons descomptes

Aquest octubre, reactivem el comerç de Tortosa amb bons descomptes

Aquest divendres, 1 d’octubre, posem en marxa els Bons Tortosa. Es tracta d’una nova acció que impulsem des de l’Ajuntament de Tortosa per contribuir a la reactivació econòmica del comerç local, especialment pensant en aquelles activitats que s’han vist afectades de manera més directa per les conseqüències que ha deixat la pandèmia de coronavirus en l’economia. Per fer possibles els Bons Tortosa, l’Ajuntament hem destinat 400.000 euros del pressupost municipal, que suposaran una injecció d’almenys 1,2 milions d’euros al comerç local. Els bons consisteixen en vals de descompte que la gent de Tortosa, però també la gent que vingui a la ciutat, podrà utilitzar en les seues compres.

Vull agrair a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa tot el suport logístic que està posant perquè els Bons puguin ser una realitat. Com també agraeixo el suport de la Federació Comercial, de Serveis i Hostaleria Tortosa Més i de les associacions comercials de la ciutat, que ens han ajudat a eixamplar l’abast de la campanya. Però agraeixo, molt especialment, als més de 250 establiments, comerços i activitats de restauració i de serveis que s’han inscrit per participar en la iniciativa, i en els quals la gent podrà fer servir els vals. Estem segurs que la campanya tindrà efectes molt bons en el conjunt de l’activitat, ja que els 400.000 euros que destinem als Bons acabaran suposant un moviment econòmic d’almenys 1,2 milions d’euros, ja que els descomptes compensaran compres de valor superior a la rebaixa.

“Animo a tothom que descarregui els Bons i que els faci servir. D’una banda, serviran perquè la clientela es beneficiï dels descomptes, i de l’altra també permetran que seguim reactivant la
roda de l’economia”

Animo a tothom que descarregui els Bons i que els faci servir. D’una banda, serviran perquè la clientela es beneficiï dels descomptes, i de l’altra també permetran que seguim reactivant la roda de l’economia, que acaba tenint efectes a tot el conjunt de la ciutadania. Tothom qui ho vulgui podrà disposar de 4 vals de 5 euros: 20 euros en total, que es podran utilitzar d’un en un o de manera agrupada tenint en compte que es podrà utilitzar un val de 5 euros per cada 15 euros del cost de la compra o del servei.

Ara, més que mai, és el moment de confiar en el comerç de proximitat: en aquell a qui podem posar cara mentre ens atenen, i al qual podem consultar les nostres necessitats en el moment de la compra. Fent-ho així aconseguim que l’activitat econòmica segueixi sent dinàmica i que la ciutat segueixi bategant dia a dia.

Des del govern municipal hem estat al costat de l’economia local des de l’inici de la pandèmia per mirar de contrarestar l’afectació que anava comportant. Per això vam impulsar diverses iniciatives, entre les quals, dos línies d’ajuts directes, de 400 euros, als establiments que van estar obligats a tancar per la pandèmia. De la mateixa manera, també vam posar en marxa campanyes de promoció de l’activitat mitjançant anuncis a la premsa i la televisió, i de la campanya “T’hem trobat a faltar”, just quan es va poder tornar a obrir els establiments després del confinament.

Juntament amb tot això, hem impulsat el dinamisme a la ciutat, especialment el més proper a les àrees comercials del centre, mitjançant diverses iniciatives que han omplert de contingut el calendari i han permès atreure la presència de gent. A més d’haver preparat campanyes de captació del turisme de proximitat, que estan tenint com a resultat un major nombre de visitants, amb el consegüent impacte econòmic que això suposa per al municipi.

A la vegada, també hem treballat intensament per fer possibles noves implantacions empresarials, com la que ja està funcionant de Florette o la que estem a punt de tancar per a una nova implantació industrial que suposarà una important embranzida per a Tortosa i que generarà molts llocs de treball. Serà el resultat d’un treball constant i discret que té com a objectiu crear ocupació i aportar valor afegit.

Des de l’Ajuntament de Tortosa no defallim a fer que la nostra ciutat segueixi sent un referent comercial del territori, perquè el comerç és un dels pilars de la nostra economia local.

Que tingueu molt Bons Tortosa!

Meritxell Roige i Pedrola
Meritxell Roige i Pedrola
Alcaldessa de Tortosa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 80

Últimes notícies

-->