HomeSense categoriaArranca la campanya de dinamització comercial 'Tortosa, un riu de comerç'

Arranca la campanya de dinamització comercial ‘Tortosa, un riu de comerç’

Un espectacle itinerant d’animació, màgia, jocs i pallassos posarà, aquest dissabte, la primera nota de color de la campanya de dinamització comercial ‘Tortosa, un riu de comerç’.

Durant quatre mesos, preveu fer diverses activitats adreçades principalment a un públic infantil, que puguen facilitar la compra als comerços de la ciutat. Una vegada al mes, de març a juny, estan previstes diverses activitats de lleure que tindran lloc en diversos espais del centre.

Dissabte 16 de març, de 18 a 19 h, l’espectacle ‘Mira què sé fer’ recorrerà l’espai entre el carrer de la Rosa i la plaça Agustí Querol. Dissabte 13 d’abril, de 18 a 20 h, està previst un espectacle itinerant des de l’avinguda de la Generalitat, a la baixada del pont de l’Estat, fins al parc Teodor Gonzalez.

Dissabte 11 de maig tindrà lloc un espectacle a la plaça de l’Àngel i a la cantonada del carrer Sant Blai amb el carrer Na Perona, en el qual les caixes cobren vida i es transformen en contes. Serà de 18 a 20 h. L’última acció tindrà lloc el 8 de juny, de 18 a 20 h, a la plaça Barcelona: un unflable refrescant per a infants.

La campanya s’acompanya de l’etiqueta #jocomproaqui a través de les diverses xarxes socials.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies