HomeSocietatCaixaBank obre un pla d’ajudes per als afectats pels incendis a les...

CaixaBank obre un pla d’ajudes per als afectats pels incendis a les zones d’Artesa de Segre, Corbera d’Ebre i Castellar de la Ribera

CaixaBank ha aprovat un pla d’ajudes que inclou una línia de finançament especial per donar suport a tots els afectats per l’incendi de les comarques de La Noguera, Terra Alta i Solsonés, que està provocant nombrosos danys als municipis de Baldomar, Artesa de Segre, Corbera d’Ebre, Castellar de la Ribera, Lladurs i Sallent.

Aquesta línia de finançament en condicions preferents va destinada a pal·liar la situació dels agricultors, principalment explotacions cerealistes, i dels ramaders, que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries i vehicles, entre d’altres infraestructures.

Per una banda, els afectats podran accedir a préstecs personals i hipotecaris en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d’Agroseguro i dels ajuts de la DUN.

Aquestes línies preferents disposaran de  períodes de carència de fins a 3 anys en els casos en que sigui necessari.

CaixaBank ha treballat perquè els afectats pels incendis es puguin beneficiar d’aquests ajuts que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank al territori. “Tenim un compromís ferm amb el sector agroalimentari i volem estar al costat dels afectats pels incendis,  a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat”, ha assegurat Jaume Masana  director  de la Territorial Catalunya de CaixaBank.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 11

Últimes notícies