HomeEducacióCambray insisteix que els nous protocols sobre les quarantenes entraran en vigor...

Cambray insisteix que els nous protocols sobre les quarantenes entraran en vigor la setmana vinent

El conseller d’Educació, Josep GonzàlezCambray, ha insistit que els nous protocols que retirarien les quarantenes generalitzades per covid als centres educatius entraran en funcionament “la setmana vinent”.

Després que la reunió del Consell Interterritorial de Sanitat d’este dimecres finalitzés sense acord, ha reiterat que la voluntat del Govern és eliminar les quarantenes la setmana vinent “l’abans possible”, tot i que sense concretar si serà dilluns. Pel que fa a les mascaretes, ha manifestat que el calendari de retirada l’haurà de marcar Salut i no ha entrat a valorar la proposta de l’Associació Espanyola de Pediatria de fer-ho el 28 de febrer.

La qüestió de les quarantenes es debatrà en una nova reunió de la Comissió de Salut Pública este dijous. Si la mesura tira endavant, no haurien de fer quarantena els alumnes contactes de positius que no presenten símptomes.

El conseller ha explicat que treballa amb el seu homòleg a Salut, Josep Maria Argimon, tots estos aspectes. Així, ha insistit que la mascareta desapareixerà primer de les classes dels més petits i s’anirà avançant per cursos o etapes educatives. Ha afegit que un cop presa la decisió per part de Salut, Educació “l’acompanyarà” per fer-la efectiva als centres educatius.

Ha afirmat que també depèn de Salut la concreció sobre què passarà en el cas de les extraescolars que es fan en espais interiors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 67

Últimes notícies