HomeComunicacióCanal TE tancarà, amb ‘La Nit Electoral’, un seguiment de les municipals...

Canal TE tancarà, amb ‘La Nit Electoral’, un seguiment de les municipals amb més 350 hores de producció pròpia

El diari digital Ebredigital.cat, amb seu al Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV) de Tortosa, posarà en marxa a primera hora del matí d’aquest proper diumenge 28 de maig, la secció “minut a minut”. Molt probablement, serà el punt de referència per anar seguint tota la jornada electoral de les municipals, ja que hi participaran més de trenta professionals i col·laboradors distribuïts arreu del territori.

Les dotzenes eleccions municipals de la democràcia, tindran també al CAV una televisió local, Canal TE, pendent del seguiment presencial de tot allò que pugue passar als cinquanta-dos municipis ebrencs. Però serà a mitja tarda (15 hores), quan es farà un especial informatiu; i també al tancament dels col·legis electorals amb l’arrencada, a les 20 hores, de ‘La Nit Electoral’. Una jornada que acabarà a la mitjanit quan es coneguen els resultats.

Cal destacar també el que el programa de televisió també es podrà seguir per la ràdio, ja que Imagina Ràdio connectarà amb Canal TE durant el programa La Nit Electoral, que tanmateix comptarà com a tertulians amb Óscar Meseguer, director del Setmanari l’Ebre, Dani Sainz de Aja, corresponsal de Catalunya Ràdio a Madrid, a més de Leonor Bertomeu, directora del programa Al Dia Terres de l’Ebre.

Marató informativa

Els mitjans de comunicació amb seu al CAV finalitzaran diumenge una autèntica marató informativa sense precedents, si es comptabilitzen les hores d’informació política local que s’ha ofert els últims mesos. A més a més, a la tasca d’EBREDIGITAL.CAT i de CANAL TE, poc abans de la campanya electoral també s’ha sumat la redifusió per mitjà del nou CANAL TE24.

Són més de 350 hores de producció pròpia, totes elles relacionades amb la campanya de les municipals del 28M, les que s’han ofert. Des del dimarts següent al dilluns de Pasqua, fins el tancament de la campanya electoral. S’han realitzat seixanta-dos entrevistes, s’han fet prop de vint-i-cinc perfils de candidats, no menys de mitja dotzena de programes d’anàlisi (El Mirador. Debat polític), i la retransmissió dels quatre debats de les capitals de comarca organitzats pel Col·legi de Periodistes col·lectivament, a més d’un cara a cara acceptat a última hora pels candidats de la capital del Montsià.

WhatsApp públic

Per a que la visualització de la jornada electoral sigue el més completa possible, s’ha habilitat un número de WhatsApp, el 690 909 982, que estarà operatiu i en funcionament durant tota la jornada electoral. La finalitat és que, qualsevol persona que vulgue enviar una foto o un vídeo d’un fet rellevant o destacat (la votació d’un candidat, cues a l’hora de votar, o incidències destacables a nivell local), pugue compartir-ho i difondre-ho.

Hi haurà un equip específic encarregat de coordinar aquesta via d’entrada de la informació, la qual, és recomanable utilitzar si s’està en un dels municipis que habitualment queden fora de l’àmbit de cobertura regularitzat. Són una vintena de municipis que durant el mandat municipal opten per autogestionar-se el servei públic de comunicació audiovisual.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 27

Últimes notícies