HomeTerres de l'EbreCatac-CTS/Iac reclama un nou hospital per a l'Ebre a la gerent de...

Catac-CTS/Iac reclama un nou hospital per a l’Ebre a la gerent de la regió sanitària

TERRES DE L’EBRE // El sindicat Catac-CTS/Iac s’ha reunit amb la gerent de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, i li ha traslladat la petició perquè es construeixi un nou hospital al territori, enlloc de les obres i l’ampliació que el Departament ha previst per als propers anys a l’actual hospital de referència, el Verge de la Cinta de Tortosa. El sindicat ha aprofitat la trobada telemàtica per denunciar que els preocupa la situació actual del magatzem d’aquest centre hospitalari, derivada de l’ampliació del servei d’Urgències, perquè s’ha reduït l’espai i l’estoc, els treballadors es troben amb entrebancs per fer les tasques i s’ha externalitat a magatzems privats.

El sindicat ha demanat a Lleixà que el problema del magatzem es contempli abans de la futura ampliació de l’hospital perquè es disposi d’un magatzem “amb suficient espai, estoc adequat i una previsió de material com a mínim de 15 dies, com tenen altres hospitals”.

El sindicat també ha traslladat a la gerent “el malestar i cansament dels treballadors”, als quals, asseguren, se’ls han anul·lat permisos, tenen períodes de descans insuficients, i se’ls han augmentat les càrregues de treball per la covid i la contractació precària. “Sabem que moltes d’aquestes qüestions són de les direccions del nostre hospital, però considerem que aquesta informació també l’ha de tenir la directora territorial de Salut a les Terres de l’Ebre”, apunten.

Redaccio ACN
Redaccio ACN
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 54

Últimes notícies