HomeSense categoriaChristian Edwards-Westlake ha estat escollit primer president del Fòrum Demòcrata a les...

Christian Edwards-Westlake ha estat escollit primer president del Fòrum Demòcrata a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // El Fòrum Demòcrata, entitat que agrupa el jovent catalanista de centre i que van donar suport al PDeCAT les passades eleccions, ha iniciat la implantació territorial arreu de Catalunya. El ple de la Vegueria de les Terres de l’Ebre ha escollit Christian Edwards-Westlake com a president de Fòrum Demòcrata a la Vegueria de l’Ebre. 

Edwards-Westlake, ha explicat que treballarà per “potenciar el Fòrum Demòcrata i fer-ne una entitat juvenil de trobada, proactiva, que analitze i treballe per resoldre els principals problemes dels joves”. “Volem fomentar la implicació dels joves, parlar de les problemàtiques i oportunitats de les Terres de l’Ebre i proposar mesures per solucionar-los, també és vital la participació en els cercles culturals i intel·lectuals de la vegueria”, ha afegit.

Per altra banda, el tortosí Òscar Ologaray va ser escollit membre de la direcció nacional durant el Congrés Fundacional del Fòrum Demòcrata, esdevenint el responsable de discurs de l’entitat. Ologaray ha encoratjat Edwards i l’hi ha desitjat “tota la sort i encerts”, tot recordant que “caldrà que treballem de valent per tornar a recuperar la centralitat a Catalunya”.

En aquesta línia Ologaray ha apostat per “promoure el talent intern entre el jovent per tal que s’implique en la millora del món local”. I és que segons el responsable de discurs, “per tornar a fer créixer Catalunya calen persones preparades al capdavant de tots els municipis, persones amb experiència, compromeses i implicades amb el teixit associatiu”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 79

Últimes notícies