HomeSalutDaniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta

Daniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta

Daniel Pérez Soriano de 51 anys  nascut a Barcelona i resident a l’Ampolla és el nou responsable d’infermeria del l’HCA. El nou cap és màster en direcció d’hospitals i empreses sanitàries així com màster en gestió sanitària. Pérez es també expert en l’àmbit de l’organització hospitalària  i en gestió al pacient entre altres títols relacionats en el mon sanitari.

Els principals objectius del nou responsable d’infermeria  es implantar un model d’atenció en cures adaptat a les necessitàs actuals dels i les  pacients  i dels  i les professionals, també incorporar la metodologia per a la millora en l’àmbit de les cures d’infermeria i  potenciar al seguretat el pacient i la humanització com ha eixos transversals en l’atenció a les persones.

Fins arribar a l’hospital d’Amposta ha estat desenvolupant càrrecs de comandament en hospitals com la Vall d’Hebron, Hospital Asil de Granollers i l’Hospital Sant Rafel de Barcelona havent treballat  des de l’any  2020 con a director d’organització del departament de salut de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre.

Daniel Pérez també ha estat  professor col,col·laborador en graus d’infermeria i fisioteràpia així com de gestió al pacient a la Universitat Ramon Llull , Blanquerna, la Universitat Autònoma de Barcelona  la Universitat Internacional de Catalunya i al campus Sant Joan de Deu. Actualment treballa també com ha professor associat del grau d’infermeria al campus de la URV Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 93

Últimes notícies