HomeComunicació‘De sol a sol’, torna a Canal Terres de l’Ebre amb més...

‘De sol a sol’, torna a Canal Terres de l’Ebre amb més històries del sector primari

La gent, la història i els paisatges de l’agricultura, la ramaderia i la pesca del país tornen a Canal Terres de l’Ebre a partir de dissabte a les 22 h en l’estrena de la 2a temporada del De sol a sol, una sèrie produïda per Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre, amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. L’enginyer agrònom i actor Quique Pedret visitarà 14 comarques catalanes per a conèixer d’una manera original i divertida el dia a dia de pagesos, ramaders i pescadors.

De sol a sol no se centra només en un únic personatge. Cada capítol està dedicat a una comarca i se’n destaquen els productes més significatius. Així, per a donar una visió global del sector, en cadascuna de les comarques catalanes, s’hi incorporen seccions amb temes originals i sorprenents que diversifiquen el relat i el fan més dinàmic i complet.

Als 14 programes d’esta segona temporada coneixerem 14 comarques i moltes històries, molts protagonistes i molts productes. Al primer programa seguirem el camí que ens marca l’oli i el vi al Priorat; també coneixerem el Baix Ebre, una comarca entre el massís del Port, el Delta i la mar; passejarem entre ceps que guarden art i cultura a la Terra Alta; o anirem de la serra a la Costa Daurada al Baix Camp, entre d’altres.

On i quan es podrà veure ‘De sol a sol’? Es podrà veure els dissabtes a les 22 h a les televisions locals, per streaming a www.ebredigital.cat i en reemissió a Canal Terres de l’Ebre, els diumenges a les 9 h, les 15 h i les 21 h , els dilluns a les 14 h, i els dimarts a les 00 h. També es pot seguir tota l’actualitat del programa per Facebook, Twitter i Instagram a @desolasolcat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 19

Últimes notícies