HomeCulturaDeltaChamber Music Festival celebrarà la seva 5a edició del 3 al 8...

DeltaChamber Music Festival celebrarà la seva 5a edició del 3 al 8 d’agost

Després de l’edició del 2020, “Parèntesi“, amb un format reinventat i dissenyat per adaptar-se i adequar-se a la situació provocada per la covid-19, DeltaChamber Music Festival prepara, ara sí, la seua 5a edició amb 12 músics nacionals amb trajectòries consolidades internacionalment, 4 concerts de cambra i una vintena de concerts individuals.

Pel que fa a la programació de música de cambra, aquesta “torna” amb un format molt especial. Un programa en 2 actes, que es viurà en 2 nits consecutives. D’altra banda, i per primera vegada, el festival oferirà 1 concert a Alcanar, en el marc del projecte DeltaChamber Music Festival al Territori, i 1 concert a Tortosa, dins de la Capital de la Cultura Catalana 2021.

Després de l’èxit assolit amb la quarantena de concerts individuals durant l’edició del 2020, el festival tornarà a incorporar aquest innovador format, amb una vintena de concerts individuals (un músic – un oient).

Es confirma també, i per quart any consecutiu, la participació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre, organitzant una nova edició del Concurs d’Arquitectura Efímera, proposta singular que combina la música de cambra amb intervencions efímeres. El projecte guanyador intervindrà l’espai dels concerts centrals del festival a Amposta.

En els darrers anys, DeltaChamber Music Festival s’ha establert com el Festival internacional de música de cambra de les Terres de l’Ebre, oferint un programa de concerts d’altíssima qualitat que ha consolidat l’oferta artística i cultural del territori.

El festival és impulsat pels clarinetistes ampostins, Laura Ruiz Ferreres, professora catedràtica de clarinet a Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt am Main (Alemanya), i Pau Rodríguez Ruiz, director de l’escola i centre professional de Música de la Lira Ampostina. I compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i amb el suport de la Diputació de Tarragona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Tortosa, de l’Ajuntament d’Alcanar i del Consell Comarcal del Montsià.

Durant les pròximes setmanes es desvelarà més informació sobre el programa, els músics i els espais de l’edició.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 89

Últimes notícies