HomeCulturaDeltaChamber Music Festival oferirà 2 concerts infantils de cambra

DeltaChamber Music Festival oferirà 2 concerts infantils de cambra

Del 20 de juliol al 6 d’agost, les Terres de l’Ebre tornaran a ser capital de la música de cambra amb la 8a edició de DeltaChamber Music Festival. Durant gairebé 3 setmanes i sota el tema “Arrels i paraules”, a Amposta, Ulldecona, Deltebre, Flix, Roquetes i Horta de Sant Joan, s’oferirà un ampli programa de concerts irrepetibles i d’altíssima qualitat que molt aviat es donarà a conèixer.

De moment, i com a primícia, es confirma que el festival oferirà 2 concerts de cambra adreçats als més petits de la casa. D’esta manera, el dissabte 22 de juliol, les famílies podran gaudir del concert infantil “Descobrint els secrets de la música” al Casal Cívic de Gent Gran Ruiz Salgado d’Amposta, a les 11 h, i a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, a les 17 h, a un preu simbòlic de 5 € per persona (a partir de 3 anys).

Ambdós concerts consistiran en un format didàctic i teatralitzat per als quals el festival ha creat un ensemble d’11 clarinets ebrencs, integrat per Laia Sanahuja, Pau Rodríguez, Sergi Costes, Laura Lletí, Laura Ruiz, Roser Carceller, Lluís Cid, Rut Fatsini, Octavi Ruiz, Paula Royo i Joan Alfred Noll.

En els concerts, l’ensemble donarà vida a la meravellosa música del compositor rus M. Mussorgski “Quadres d’una exposició” per explicar als més petits una història musicada amb un llibret que s’ha escrit específicament per a la nostra terra, ja que inclou diverses referències de les Terres de l’Ebre i que interpretaran 2 actors del territori, Anna Chiva i Víctor Artola. La història estarà escrita i dirigida per l’argentina Karina Barrionuevo, reconeguda escriptora i violinista que ha atret l’atenció del públic familiar amb les seues obres en diferents concerts al Brasil i a l’Argentina.

L’aposta que DeltaChamber Music Festival fa pel jovent no es limita als concerts infantils. De fet, des de fa alguns anys, el festival ha intensificat el seu compromís amb els joves a través del Programa Young Talent i del Programa Academy, amb els quals promou la formació dels joves músics que destaquen per la seua excel·lència, ajudant a impulsar-los professionalment.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies