HomeEducacióDeltebre recuperarà la cinquena línia d’I3 el pròxim curs escolar

Deltebre recuperarà la cinquena línia d’I3 el pròxim curs escolar

Deltebre recuperarà el pròxim curs escolar 2024-2025 una cinquena línia d’infantil de 3 anys. Després que esta cinquena línia es pergués este curs per falta d’alumnat, l’Ajuntament de Deltebre i el departament d’Educació han arribat a un acord per modificar els límits de la zonificació escolar i així poder recuperar la segona línia de l’Escola l’Assumpció i poder respectar també la ràtio màxima per a i3 que és de 20 alumnes per aula.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar este dijous 22 de febrer estos canvis en la zonificació, ampliant la zona escolar del col·legi l’Assumpció fins a l’avinguda Generalitat i el carrer Antoni Gaudí per tal que pugue recuperar la segona línia d’infantil el pròxim curs. D’acord amb la zonificació aprovada, l’escola de Riumar tindrà una línia amb 20 alumnes, l’escola Sant Miquel dos línies d’i3 amb 36 alumnes, 18 per aula; i l’Escola de l’Assumpció dos línies més amb un total de 30 alumnes, 15 per aula.

Amb esta proposta de zonificació, Deltebre recupera, per tant, la cinquena línia d’infantil i es mantindrà per sota de la ràtio establerta per a I3 que és de 20 alumnes per aula.

Cal dir que esta proposta de zonificació ja ha estat aprovada pel Consell Escolar Municipal. Segons dades del padró municipal el pròxim curs hi ha prevista l’escolarització de 86 alumnes de 3 anys a Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 7

Últimes notícies