HomeSuccessosDetingudes tres persones a les que intervenen una narcollanxa a l'Aldea

Detingudes tres persones a les que intervenen una narcollanxa a l’Aldea

En un dels serveis que aquesta Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, dedica a la repressió del contraban, la passada nit del dia 3 de febrer, una patrulla de Tortosa, va intervenir una embarcació pneumàtica semirígida dotada amb tres motors d’alta potència, de les conegudes en l’argot com narcollanxes i va procedir a la detenció de tres persones relacionades amb l’assumpte.

La patrulla de Tortosa, es trobava en un punt de verificació fiscal per al control del contraban i, va observar la presència de tres individus que es trobaven al costat d’un camió que transportava un semiremolc, en una actitud que els va semblar sospitosa; els individus una vegada que van observar la presència de la patrulla van intentar allunyar-se del vehicle.

Foto: Guàrdia Civil

D’aquesta manera, van ser interceptats i identificats, i davant a l’actitud nerviosa que presentaven, van ser convidats que obrissin la part posterior del remolc; una vegada obert, van trobar una embarcació semirígida de grans dimensions, pròxima als 12 metres d’eslora, de les denominades narcollanxes, que anava equipada amb tres motors nàutics d’elevada potència (300 CV) i sobre la qual hi havia unes 190 de garrafes amb combustible de 25 litres i una quantitat indeterminada d’aliments.

Després de la realització d’un registre superficial dels individus, van trobar a una butxaca una arma curta –pistola semiautomàtica WEBLEY & SCOTT del calibre 7.65- amb un carregador introduït amb vuit cartutxos del calibre citat, en perfectes condicions d’ús.

Foto: Guàrdia Civil

Als detinguts se’ls atribueix un delicte de contraban, imputant a més a un d’ells un delicte de tinença il·lícita d’armes.

La tinença d’aquest tipus d’embarcacions constitueix per si sola delicte de contraban, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció dels individus, que van quedar a la disposició del Jutge titular del Jutjat en funcions de Guàrdia dels de Tortosa, al costat de tot el material intervingut.

Igualment a la disposició del Jutjat, els aliments peribles es lliuraran a l’entitat benèfica Càritas.

La Unitat de Policia Judicial de la Comandància, s’ha fet càrrec de les diligències de recerca, en comptar amb agents especialitzats en aquesta mena de delictes.

Foto: Guàrdia Civil

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 70

Últimes notícies