HomeSense categoriaEl Banc dels Aliments crida a participar en la recollida de primavera...

El Banc dels Aliments crida a participar en la recollida de primavera a Tortosa

La recollida d’aliments de primavera de Tortosa continua esta setmana després que comences dissabte d’una manera diferent de l’habitual: s’ha de dur a terme sense la col·laboració del voluntariat per mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19, fet que fa més necessari que mai reforçar la crida perquè la ciutadania puga fer donacions. El coordinador i portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, acompanyat de representants de les entitats socials i de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han fet aquest matí, des del mercat de Tortosa, una nova crida a la participació en la recollida.

El portaveu del Banc dels Aliments ha explicat que “es tracta d’una segona recollida, semblant al Gran Recapte, en la que enguany, a conseqüència de les mesures de seguretat per la Covid-19 no hi poden participar els 700 voluntaris habituals. “Els voluntaris són imprescindibles perquè les recollides d’aliments tinguen èxit”, ha dit per la qual cosa el fet que no hi puguen ser presents porta a reforçar els missatges per incrementar les donacions. Per tal d’obtenir el resultat més alt s’ha ampliat la durada de la recollida fins al dissabte 6 de juny, des del Banc dels Aliments “no ens donem per vençuts”.

El Banc dels Aliments reparteix 500.000 quilos l’any a les Terres de l’Ebre, però des de l’entitat apunten que aquesta xifra no és suficient, i menys en aquests moments de “màxima necessitat”. Som conscients que Tortosa és una ciutat molt solidària, es recullen i reparteixen aliments per sobre de la mitjana catalana, i estem convençuts que en aquesta edició també serà així”, ha apuntat el portaveu. Ologaray ha apuntat que “és tan necessari aquell que pot aportar un o dos litres de llet com aquell que donarà un carro sencer”. En aquesta línia ha fet una crida a col·laborar pensant també en els xiquets i les xiquetes que necessiten la nostra ajuda. “Les entitats socials conjuntament amb les administracions estem fent tot el que està a les nostres mans per ajudar les famílies més vulnerables, però també us necessitem ha vatros”, ha apuntat. “Podrien ser els vostres fills o els vostres nets, fillols o nebots, ara més que mai aquesta recollida és imprescindible”, ha recalcat Ologaray, fent esment a que “moltes famílies es troben sense ingressos, famílies que fa 3 mesos segurament no s’imaginaven estar en esta situació”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 48

Últimes notícies