HomeEsportsEl Barça B del tortosí Jaume Sorolla fica peu i mig a...

El Barça B del tortosí Jaume Sorolla fica peu i mig a les semifinals cap a LEB Plata

TORTOSA // El Barça B, amb l’absència per lesió del tortosí Jaume Sorolla, pren avantatge a l’anada de l’eliminatòria de quarts de final d’ascens a la LEB Plata imposant-se amb autoritat a Canàries per 68-96 davant el Gran Canària B. Els de Mateo Rubio han sortit a per feina durant els primers compassos del partit amb una defensa ferrea que els ha permés tancar el primer quart amb un 16 a 23. Als segons deu minuts el filial balugrana ha seguit molt seriós i, tot i que els locals s’han apropat a quatre punts -27 a 31- els blaugranes han començat a trencar el partit amb els triples de Cuevas i Sergi Martínez (31-41). L’avantatge ha anat creixent i un 2+1 de Beraza ha portat el partit al descans amb un avantatge de quinze punts: 36-51.

A la sortida dels vestidors han seguit imprimint un fort ritme els blaugranes. Amb un parcial de 0-9 tot just començar el tercer període ha donat 24 punts de renda al Barça B (36-60), que ha vist com el Gran Canària intentava no donar-se per vençut rebaixant la diferència a 16 punts. Però els de la capital de Catalunya seguient sent superiors i això s’ha demostrat amb el 53-76 amb el qual s’ha arribat al minut 30 de partit després d’un gran triple de Juani Marcos.

En l’últim quart, amb el partit resolt, el filial ha tractat de mantenir una gran diferència i els locals han intentat eixugar el dèficit de cara al partit de tornada a la Ciutat Esportiva. El Barça B però han acabat el partit amb una renda de 28 punts gràcies al 68-96 final. Els blaugranes buscaran el pas a les semifinals el pròxim dijous 20, a les 17 hores de la tarda.

En les altres eliminatòries de quarts de final el Prat pren un avantatge important de 12 punts davant el Bàsquet Marbella mentre l’Hestia Menorca tindrà que buscar la remuntada davant el Zornotza viscaí que és l’únic equip que s’ha imposat a casa per 11 punts de diferència amb el 74-63 definitiu. D’altra banda el duel entre el Ponferrada i el Cantàbria ha quedat ajornat fins al dimecres a partir de les 20:15 hores per un cas de Covid-19 al quadre castellano-lleonés.