HomeTerres de l'EbreEl celler Herència Altés present a 'Madrid Fusión' de la mà de...

El celler Herència Altés present a ‘Madrid Fusión’ de la mà de l’empresa tonyinaire Balfegó

TERRES DE L’EBRE // Esta setmana Celler Herència Altés de Gandesa participa en una nova edició de Madrid Fusión, considerat un dels principals congressos de gastronomia del món. Herència Altés hi ha anat de la mà de l’empresa tonyinaire Balfegó de l’Ametlla de Mar.

El director General de Balfegó Juan Carrasco ha explicat que “quan vaig tastar els seus vins me’n vaig enamorar, especialment del vi Serra Blanc, un DO Terra Alta 100% garnatxa, suau i elegant. Vull que els nostres clients també el puguen gaudir i per això enguany hem vingut de la mà a Madrid Fusión,” i ha afegit “ens agradaria que aquesta col·laboració puga ser l’inici d’altres projectes en comú”.

D’altra banda, Núria Altés propietària del celler ha comentat que “ser a Madrid Fusión, ens obre moltes portes, i fer-ho de la mà de Balfegó encara més, perquè és una empresa de referència entre els grans cuiners, per la qualitat de la seua tonyina roja. A més, estan presents a una trentena de països i participen en els esdeveniments gastronòmics del país”.

De fet, estos dies, pel restaurant que Balfegó ha instal·lat a Madrid Fusión han passat els prinicipals cuiners amb Estrella Michelin de l’Estat, professionals amb experiència, però també nous cuiners emergents.

Herència Altés ha tingut la possibilitat d’explicar els vins directament a xefs com Martin Berasategui (set estrelles) o Hideki Matsuhisa (una estrella), considerat el millor xef japonès a l’Estat Espanyol, entre molts d’altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 79

Últimes notícies