HomePolíticaEl Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre es podrà...

El Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre es podrà ampliar amb deu places gràcies a la modificació urbanística aprovada pel ple d’Amposta

El Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre, ubicat a la Llar Natzaret, es podrà ampliar amb deu places més gràcies a la modificació urbanística aprovada per unanimitat durant el ple ordinari del mes de febrer que taca els 8,500 metres quadrats que ocupa aquest centre de sòl d’equipaments comunitaris en sòl no urbà. “Ja fa anys que el Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre possibilita que les famílies del territori no s’hagin de desplaçar a Tarragona a veure els infants“, va recordar l’alcalde, Adam Tomàs, “i davant la necessitat creixent de places, hi ha el compromís de la Direcció General d’Infància i Adolescència ha atorgat una subvenció per a l’ampliació“.

El pla també va ratificar per unanimitat la candidatura d’Amposta al Congrés espanyol de bous de corda del 2026 que han impulsat la Federació de Penyes Taurines d’Amposta i l’Associació Cultural Bou Capllaçat d’Amposta. Amposta ja va ser seu d’aquest congrés l’any 2008.

Mocions

Quant a l’apartat de mocions, el ple va debatre cinc mocions: quatre van prosperar i una es va rebutjar. La moció del grup municipal de Som Amposta per contractar personal per fer d’agents cívics i la moció de JxA-CM de suport a la pagesia i la ramaderia es van aprovar per unanimitat. JxA-CM, però, es va abstindre en la votació de la moció d’EA-ERC-CM de suport a la pagesia, que es va aprovar amb els grups a favor d’EA-ERC-CM i Som Amposta. L’altra de les mocions que va prosperar, en aquest cas amb els vots a favor de Som Amposta i d’EA-ERC-CM va ser la del grup municipal de som Amposta per buscar patrocinadors per a espais públics.

Ni Som Amposta ni l’equip de govern d’EA-ERC-CM van donar suport a la darrera de les mocions, la de JxA-CM per emprendre mesures davant l’augment de la inseguretat ciutadana. Tots dos grups municipals van votar-hi en contra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies