HomeTerres de l'EbreEl CERE organitza el primer Cicle de conferències ‘Repensem la Ribera d’Ebre’

El CERE organitza el primer Cicle de conferències ‘Repensem la Ribera d’Ebre’

RIBERA D’EBRE // Entre el 9 d’octubre i el 3 de novembre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera  d’Ebre (CERE) han programat sis conferències virtuals en el marc del primer cicle ‘Repensem la  Ribera d’Ebre’.

En paraules del president del CERE, Josep Cid, “el cicle naix amb la voluntat de  posar sobre la taula el futur de la comarca i abordar temes com la nova ruralitat, la captació de  talent, la innovació tecnològica, la reindustrialització i el desenvolupament de l’agricultura”.  “Volem que aquestes jormades siguin el tret de sortida del procés de redacció del pla estratègic  de reactivació econòmica de la comarca, que començarem en breu i que el farem amb la  col·laboració dels experts sectorials i els diversos agents econòmics, socials i culturals i  institucions de la nostra comarca”, comenta per la seva banda Gemma Carim, presidenta del  Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.  

Com podem retenir població i captar talent a la Ribera d’Ebre? Quines noves oportunitats i reptes  ens planteja la globalització en el món rural? La transició energètica pot convertir la comarca  amb el centre d’un clúster empresarial? Aquestes són només algunes de les preguntes que  intentaran respondre els experts encarregats de les ponències. Les conferències es podran  seguir els dies assignats (vegeu la taula al final d’aquest document) a les 19h i en directe a  través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Els usuaris que ho desitgin podran  enviar preguntes i comentaris a través d’un xat i d’aquesta manera interactuar amb els  conferenciants. Amb posterioritat, les conferències es podran recuperar en el canal YouTube del  Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 62

Últimes notícies