HomeMedi AmbientEl Col·legi de Periodistes de l'Ebre crea un nou premi de periodisme...

El Col·legi de Periodistes de l’Ebre crea un nou premi de periodisme mediambiental

La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca la primera edició d’un nou premi de periodisme mediambiental. L’ECOPremi Terres de l’Ebre de Periodisme, està patrocinat pel Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE).

El nou guardó vol tindre una periodicitat anual i busca reconèixer els treballs periodístics relacionats amb temàtiques mediambientals, de la biodiversitat i de la sostenibilitat a les Terres de l’Ebre. Així mateix, vol fomentar treballs periodístics de qualitat que tracten i difonguen les temàtiques abans esmentades, emmarcades en la marca Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre. El premi està dotat amb 1.500 euros.

El CPC i el COPATE han valorat del tot convenient convocar este premi, per la realitat del territori, reconegut amb el segell de Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre pels seus dos parcs naturals i per una gran riquesa paisatgística, d’ecosistemes i de convivència amb l’activitat humana.

La convocatòria se suma a la que també fa la Demarcació de les Terres de l’Ebre del Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, que enguany arribarà a la seua novena edició. En este cas, es premien i es volen potenciar tots aquells treballs periodístics que parlen de qualsevol temàtica relacionada amb les quatre comarques de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies