HomeSense categoriaEl Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús...

El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús estrena web amb més continguts i accessible des de qualsevol dispositiu

BAIX EBRE // El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús-Tortosa està d’estrena. Per celebrar el seu 50è aniversari, el centre ha renovat totalment el seu web (https://www.dipta.cat/santjordi/), dotant-lo de més contingut i fent-lo accessible des de qualsevol dispositiu.

El canvi suposa una millora en la comunicació del centre amb l’entorn, ja que el nou web permet un contacte més dinàmic amb totes les persones que formen part de la comunitat educativa del centre: alumnat, famílies, equip docent i també amb els veïns i veïnes de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús que podran seguir les activitats que es duen a terme a l’escola.

A més, el nou web permet incorporar nou contingut i està estructurat en cinc grans apartats. A l’espai l’Escola hi ha publicada l’oferta educativa, la documentació del centre, els espais, els horaris, l’equip humà i la missió, visió i valors del centre. Al Què fem?, es pot consultar l’activitat del dia a dia, les notícies, l’agenda d’activitats i la galeria d’imatges. L’Aulari permet un accés directe a les aules virtuals del centre. A l’Escola Oberta hi haurà informació d’interès per a les famílies, per a l’entorn o per als agents col·laboradors del centre, entre d’altres. I, per últim, també s’ha inclòs un bloc amb Informació pràctica del centre.

El nou web del CPEE Sant Jordi ha estat desenvolupat amb recursos propis de la Diputació, amb el gestor de continguts Drupal que permet una actualització àgil i que té molt en compte l’accessibilitat des de qualsevol dispositiu mòbil. El disseny té molt present els valors de l’escola on l’alumnat és el centre i la vocació és formar i acompanyar en el seu desenvolupament personal a infants i joves amb necessitats educatives especials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies