HomeSense categoriaEl Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre estreteix lligams amb l’i2Cat per...

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre estreteix lligams amb l’i2Cat per consolidar el desenvolupament del 5G

RIBERA D’EBRE // El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració amb l’i2Cat per al desenvolupament d’accions d’innovació tecnològica i de recerca en l’àmbit de les tecnologies digitals avançades i de les tecnologies de la societat digital.

Gemma Carim, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va explicar que “els últims mesos ja hem fet molta feina per dinamitzar les empreses de la comarca i dels sectors tecnològics vinculats a la tecnologia 5G. I avui hem aprovat la formalització un conveni marc amb l’i2CAT per poder continuar amb el desplegament de la tecnologia 5G a la nostra comarca”.

De fet, en el mateix ple també es va donar el vistiplau a l’aprovació del document tècnic per al projecte d’habilitació de la nau del Polígon Industrial Molló com a nou espai Coebrelab laboratori rural equipat amb tecnologia 5G. I és que amb estee document es podrà licitar el subministrament de les antenes indoors i del sistema de servidors per a la posada en servei del projecte i la implantació d’empreses tecnològiques a la comarca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 25

Últimes notícies