HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre obté el segell Infoparticipa a la...

El Consell Comarcal del Baix Ebre obté el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència comunicativa

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha obtingut el segell Infoparticipa 2020 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en reconeixement a les bones pràctiques comunicatives basades en els criteris de la qualitat i la transparència. Esta és la primera vegada que la institució comarcal és reconeguda amb este guardó que avalua el grau de transparència d’ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha aconseguit una puntuació del 96%, amb un total de 47 sobre 49 indicadors validats.

“Des del Consell Comarcal del Baix Ebre hem treballat intensament perquè la institució funcione amb la màxima transparència i que totes les persones de la comarca coneguen i puguen accedir i participar en les accions que desenvolupem des del Consell”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que també ha agraït al personal del Consell l’esforç que ha fet per poder passar d’una puntuació del 36%, en l’avaluació del 2019, al 96%.

Enguany, un total de 135 administracions públiques catalanes rebran el segell Infoparticipa que acredita la qualitat de la transparència informativa dels webs. Un projecte que gestiona el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre recollirà el segell Infoparticipa 2020 en un acte que tindrà lloc el 10 de maig a l’Auditori de la UAB.

 

El Consell Comarcal del Baix Ebre, capdavanter en transformació digital 

D’altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre rebrà este dimecres el Reconeixement Administració Oberta 2020, que l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) concedeix als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seua relació en la ciutadania i en la seua gestió interna.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories en funció del nombre d’habitants i la tipologia d’administració i, en aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Ebre ocupa la primera posició en la categoria de consells comarcals de 20.001 a 50.000 habitants.

El consorci AOC entrega aquestes distincions d’acord amb uns indicadors objectius a partir de l’anàlisi dels webs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 58

Últimes notícies