HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre promociona la Via Verda i el...

El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona la Via Verda i el Camí Natural de l’Ebre a FITUR

El Consell Comarcal del Baix Ebre presentarà demà a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebra a Madrid fins diumenge, els atractius del Camí Natural de Tortosa-l’Aldea-Deltebre i la Via Verda de la Val de Zafán, dos itineraris estretament vinculats, amb un traçat de 180 quilòmetres entre la Puebla de Híjar i el Delta. Part d’aquest recorregut ha patit els danys del temporal Gloria i caldrà dur a terme treballs per restablir la normalitat a la via. La presentació tindrà lloc en el marc d’un seguit de xerrades de la Xarxa de Camins Naturals del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el vicepresident comarcal Ivan Garcia i el vicepresident i conseller comarcal de Turisme, Jordi Jordan, es desplaçaran demà a Madrid per a promocionar turísticament la Via Verda de la Val de Zafán i el Camí Natural de l’Ebre. “La Via Verda de la Val de Zafán i el Camí Natural entre Tortosa i Deltebre formen part d’un mateix itinerari que connecta l’Aragó amb el Delta, un recorregut de 180 quilòmetres amb un gran potencial”, ha manifestat Faura.

Les antigues estacions reconvertides en espais d’ús turístic, els atractius naturals, les tasques de manteniment de la via que es realitzen des del Consell Comarcal del Baix Ebre, la rehabilitació d’antics elements de la via, l’habilitació d’àrees de descans i la il·luminació de l’espai són alguns dels aspectes que el president del Consell exposarà en la xerrada que tindrà lloc a FITUR. També explicarà el treball conjunt que realitza el Consell Comarcal amb les empreses per a la creació de productes cicloturístics per promocionar l’itinerari, així com l’intercanvi d’experiències amb altres itineraris sostenibles similars. “Aquest itinerari és un element turístic dinamitzador de les Terres de l’Ebre”, ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 30

Últimes notícies