HomeTerres de l'EbreEl COPATE posa en funcionament nous equipaments per a la recollida de...

El COPATE posa en funcionament nous equipaments per a la recollida de residus al Baix Ebre i Montsià

Els nous equipaments previstos al contracte de gestió de residus per a les comarques del Baix Ebre i del Montsià ja estan operatius. Dinou camions recol·lectors nous de recollida superior i bilateral, dos caixes renta-contenidors amb raspalls per a la neteja automatitzada i integral (de dintre i de fora), dos furgons i tres furgonetes elèctriques per al servei de repàs de la recollida, dos furgons dotats amb hidronetejadora per a la part externa de les illes de contenidors, dos vehicles per a la recollida de voluminosos i manteniment de contenidors; així com altre equipament auxiliar per a les transferències de resta i selectiva.

Al Montsià s’instal·laran 1415 nous contenidors, dels quals, 778 unitats seran en model de superfície i 640 soterrats. Actualment, s’està a les darreres fases d’implementació i renovació dels contenidors a Santa Bàrbara i Alcanar nucli; i es preveu acabar de renovar la totalitat de la comarca, amb la instal·lació dels contenidors soterrats durant el primer quadrimestre de 2020. També s’han renovat un total de 110 contenidors de selectiva per als disseminats i zones disperses. Al Baix Ebre s’ha procedit a la restitució i la posada a punt de 1.351 contenidors renovant tapes descolorides, serigrafies.

El president, Joan Alginet, ha manifestat que “el servei de recollida de residus als nostres pobles i ciutats és una prioritat per al COPATE que ens exigeix diàriament oferir el millor servei, amb els millors instruments.” Així, amb aquestes inversions, valorades en 11 milions d’euros, finançades íntegrament pels municipis, s’aconsegueix homogeneïtzar i aconseguir economia d’escala per compartir vehicles i equipaments i optimitzar logístiques de recollida. Alginet també ha volgut expressar que “Tot i que la implementació del nou contracte no ha anat el ràpid que hauríem desitjat, ara ja encarem la recta final d’un seguit d’accions que milloraran sense cap mena de dubte el servei que prestem.”

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 71

Últimes notícies