HomeEsportsEl despatx d'advocats Jornet responen al comunicat del CD Tortosa per embarg

El despatx d’advocats Jornet responen al comunicat del CD Tortosa per embarg

El despatx d’advocats Jornet de Tortosa ha fet arribar al setmanari l’EBRE un comunicat en resposta al del CD Tortosa al voltant de la polèmica creada per l’embarg dels seus  comptes. Aquest és el seu contingut:

Aquests dies ha aparegut a la premsa una notícia relativa a l’embargament dels comptes corrents del CD TORTOSA instat pel nostre despatx “JORNET ADVOCATS” i, al respecte, volem MANIFESTAR:

1.- Per encàrrec del CD TORTOSA el nostre despatx va defensar els interessos d’aquest Club en diferents procediments judicials seguits davant la jurisdicció social, tots ells instats per diferents jugadors que en el seu dia pertanyien al CD Tortosa i que reclamaven, o bé indemnitzacions per extinció del seu contracte, o bé (majoritàriament) el cobrament de les retribucions pactades i adeutades.

L’any de cadascun dels procediments judicials indica l’any en què el Jutjat rep la reclamació dels diferents jugadors i, per tant, l’any en què el nostre despatx va fer la prestació de serveis en favor del CD Tortosa. Fem esment a aquesta dada perquè cal tenir en compte que, com es veu a la relació anterior, el deute prové del 2007 fins al 2011. És a dir, són deutes molt antics.

Lògicament, com tothom, treballem per poder viure i volem cobrar per la feina que fem. Abans de fer qualsevol reclamació judicial contra el CD Tortosa vam enviar cartes, vam enviar e-mails, vam tenir diferents reunions… Totes aquestes gestions extrajudicials van acabar en un acord per eixugar el deute que el CD Tortosa no va complir. No obstant això, vam continuar reclamant de forma amistosa els nostres honoraris i el CD Tortosa va abonar una part del deute generat. En concret, es van fer pagaments fraccionats al 2010 (5 pagaments), al 2013, (1), al 2015 (1) i al 2016 (1).

Davant d’aquesta situació, i front als reiterats incompliments del CD Tortosa, a finals de novembre de 2016, ens vam veure en la necessitat d’interposar la corresponent reclamació judicial a través d’un procediment monitori. En aquests tipus de procediments el Jutjat notifica al deutor la reclamació del creditor i aquell té 20 dies per oposar-se. Si no ho fa, s’obre la via de l’execució contra els seus béns.

El procediment judicial és el 467/2016 i es va seguir davant el Jutjat de Primera Instància nº 5 dels de Tortosa. El CD Tortosa va rebre la nostra reclamació el 10-01-2017 i no s’hi va oposar. Per tant, a partir del mes de Febrer de 2017 ja podíem encetar l’execució i la via de constrenyiment. NO HO VAM FER perquè el CD Tortosa va dir que ens pagaria. Però des d’aquella data (principis de 2017) fins a l’actualitat (després de dos anys més) no vam rebre ni un sol cèntim. No podíem esperar més. Tal com hem dit, després de dos anys sense rebre cap pagament, ni tan sols fraccionat, i després de dos anys de tenir el procediment judicial completament aturat, ens vam veure en la necessitat de demanar l’execució del deute. A partir d’aquí, és el Jutjat qui acorda l’embargament dels comptes corrents del deutor.

Aquests són els fets objectius que han succeït amb el deute que el CD Tortosa tenia amb el nostre despatx després de més de dotze anys i ens sembla que la paciència que hem tingut amb el Club no es mereixedora de les crítiques que hem rebut. Ara que cadascú tregui les seves conclusions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 88

Últimes notícies