HomeCulturaEl Festival Músiques en Terres de Cruïlla torna este cap de setmana...

El Festival Músiques en Terres de Cruïlla torna este cap de setmana a la Sénia

La novena edició del festival Músiques en Terres de Cruïlla continua durant el mes de novembre. Durant este cap setmana, 6 i 7 de novembre, s’hi ha programat un Taller de teatre musical, a càrrec de Marga Julià, Marta Viladrich i Maria Lombarte, professores de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa. Es tracta d’un taller dedicat a l’alumnat de les escoles de música i dansa de la Sénia per a treballar escenes, cançons i coreografies al voltant d’un conegut musical.

El punt final el posarà el concert Broadway, a la Sénia, el dissabte, 27 de novembre, a les 19.30 h, amb la participació de l’Agrupació Musical Senienca. La banda acompanyarà, interpretant un recull de musicals, la soprano solista Mari Pau Medina i el tenor solista Joan Carles Blanquer.

El Festival Músiques en Terres de Cruïlla, que està organitzat per l’Agrupació Musical Senienca, el Centre d’Estudis Seniencs, l’Institut Ramon Muntaner i l’Ajuntament de la Sénia, ha fet valer novament la cultura del territori amb la novena edició.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies

-->