HomeEsportsEl FS Amposta suma la primera victòria de la temporada en un...

El FS Amposta suma la primera victòria de la temporada en un final d’infart

Un gol d’Àlex Sabaté, quan restaven tan sols 60 dècimes per acabar el xoc, li va permetre al FS Amposta sumar la primera victòria del campionat, després de quatre jornades de lliga.

El partit va deparar un atractiu i intens ritme entre ambdós equips que van gaudir de les seues aproximacions a les respectives àrees. Els locals van començar en una forta pressió pero que els ampostins sabien trencar i van començar a sentir-se còmodes amb la pilota i sortien de la pressió amb un molt bon joc. Fruit daquesta dinàmica arribava el 0-1 obra d’Àlex Sabaté als dotze minuts de la confrontació. Els lleidatans amb el marcador en contra van apretar més i va ser quan els visitants van estar més a la defensiva però els de Víctor Romero es defensaven amb rigor i ordre davant un Baró de Maials que collava en busca de l’empat. Quan més tancaven els locals als de la capital del Montsià dintre al seu propi terreny de joc, un contra molt ben portat era culminada l’acció per Àlex Sabaté que es convertia en un dels jugadors del partit i feia el 0-2 en un moment psicològic quan restava tans sols un minut per al descans.

Després del pas pels vestidors els de la Terra Ferma van sortir des de l’inici amb un atac i gol constant que els permetia retallar ben aviat les diferències amb el gol que els permetia entrar al partit quan només es duien dos minuts de la represa. No obstant això, Aleix aprofitava un nou contracop ben portat pels ampostins per donar un cop d’efecte amb l’1-3 quan restaven tan sols nou minuts per a la conclusió. Semblava ficar-se de cara el partit i la primera victòria. La reacció dels lleidatans significava que amb tan sols tres minuts arribés l’empat a tres al marcador obra d’Albert i Omar. Començava un nou partit quan restaven tan sols cinc minuts per arribar al límit del temps reglamentari. Tot i això els de Romero, reaccionaven d’immediat i Anton amb una gran rematada els tornava a avançar al marcador (37′). Els locals en aquell moment arriscaven ficant-se de cinc sobre la pista i arran d’aquesta superioritat numèrica, aprofitaven un desajust defensiu per empatar amb gol d’Albert (38′). Però quan més apretaven els locals jugant amb porter-jugador, una pèrdua en atac originava la contra conduïda per Carlitos que assistia per a Àlex Sabaté per a segellar un triomf balsàmic per als de Víctor Romero.

La propera jornada:

Els ampostins rebran en la propera jornada al pavelló municipal de la capital del Montsià a un rival directe com la Sentiu, equip que resta emparellat a tres punts amb els de Víctor Romero i que ve de cedir per la mínima en el derbi davant el Lleida Esportiu (5-6). Serà un partit clau per a les aspiracions de l’Amposta que després d’un inici de lliga on no havien sumat cap punt en els tres compromisos precedents intentaran sumar la segona victòria consecutiva que els permeti abandonar les places de descens on estan immersos a hores d’ara. Serà dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarde amb arbitratge a càrrec dels àrbitres de la delegació tarragonina Josep Maria Folch Bellmunt i Toni Pedrol Hernández.