HomeSalutEl govern espanyol lliura 245.000 mascaretes per ser repartides demà al Camp...

El govern espanyol lliura 245.000 mascaretes per ser repartides demà al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

El Govern d’Espanya ha lliurat a Tarragona i Terres de l’Ebre  245.000  mascaretes per al seu repartiment demà pels diferents llocs de transport, ajuntaments i entitats socials. Les mascaretes han estat recepcionades en el cas de Tarragona pel subdelegat Joan Sabaté, que serà l’encarregat de fer-les arribar als ajuntaments o entitats socials com Càritas, Creu Roja o el Comitè Espanyol de representants de Persones amb Discapacitat (CERMI).

En total el govern espanyol  ha entregat a Catalunya 2.360.000 mascaretes perquè es puguin repartir de dilluns. Per províncies, a Barcelona en pertoquen 1.744.000, a Tarragona 245.000, 237.000 a Girona, i 134.000 a Lleida.  El ministeri d’Interior preveu repartir 6 milions de mascaretes arreu de l’Estat entre dilluns i dimarts. El govern espanyol va decidir ahir que l’ús de les mascaretes sigui obligatori al transport públic.

Pel que fa als 7 milions de mascaretes que rebran els municipis, la distribució es farà amb col·laboració amb les delegacions i subdelegacions del govern espanyol, i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, ajuntaments i diputacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 71

Últimes notícies