HomeSense categoriaEl Gran Recapte recull més de 80.000 quilos a les Terres de...

El Gran Recapte recull més de 80.000 quilos a les Terres de l’Ebre

La província de Tarragona ha tornat a demostrar la seva solidaritat durant el Gran Recapte que ha tingut lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Els ciutadans han respost a la crida del Banc dels Aliments i, a falta del recompte final, s’estima que es superaran els 500.000 quilos d’aliments a la província. En el cas de les Terres de l’Ebre també s’estima que es superaran els 80.000 Kg d’aliments.

Més de 4.500 voluntaris han col·laborat de divendres a dissabte en el Gran Recapte d’Aliments a la província de Tarragona, 1.300 d’aquests a les Terres de l’Ebre.

El portaveu del banc dels Aliments a les comarques de Tarragona, Òscar Ologaray, ha donat les gràcies a tots els que hi han participat i s’ha mostrat molt feliç pel resultat: “Estem molt satisfets perquè hem assolit els 500.000 quilos d’aliments a la província de Tarragona, 85.000 a les Terres de l’Ebre i aquestes xifres demostren la consolidació del Gran Recapte al territori”. “Al llarg d’aquests 10 anys hem pogut comprovar que, quan el Banc dels Aliments demanem ajuda, la societat catalana respon”, ha exposat Ologaray, que no s’ha pogut estar de fer un nou agraïment “gràcies a tots els que aquest cap de setmana heu volgut formar part de la gran família que és el Gran Recapte, gràcies per ajudar-nos a posar el plat a taula d’aquells que més ho necessiten”.

El portaveu ha explicat que a través de diferents entitats socials, com Càritas i Creu Roja, el Banc dels Aliments farà arribar els productes recaptats a les famílies de les nostres comarques. “Malgrat que ara hem recollit 500.000 quilos, aquests només són el 20% del que reparteix el Banc dels Aliments anualment, al Febrer ja s’hauran acabat”, ha constatat Ologaray, afegint que “des del Banc dels Aliments hem detectat un augment en la qualitat dels productes. Hem rebut molt més oli, llet, conserves, llegum cuit que en passades edicions, i s’ha reduït el llegum sec”.

Tots aquells que vulguin col·laborar en la campanya i no ho hagin fet poden fer un donatiu al web www.granrecapteonline.com fins el 15 de desembre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 30

Últimes notícies