HomeSense categoriaEl llibre “Olivo y aceites de calidad” de Tous i Franquet premiat...

El llibre “Olivo y aceites de calidad” de Tous i Franquet premiat per l’organització estatal AEMO

TERRES DE L’EBRE // L’Associació Espanyola de Municipis de l’Olivera (AEMO) va reconèixer com a millors iniciatives a la Difusión de la Cultura del Olivo al “Concurso Internacional de Relatos Cortos sobre Olivar” de la Asociación Cultural Másquecuentos, i al llibre: “Olivo y Aceites de Calidad” els autors del qual són els Drs. Enginyers Agrònoms Joan Tous i Josep Maria Franquet. Aquesta obra és un gran compendi que analitza de forma rigorosa el sector oleícola des d’una perspectiva històrico-tècnica, bàsicament en allò relacionat amb temes econòmics, comercials i tecnològics, tant del cultiu de l’olivera com al R+D. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies