Una nova edició del Gastroebre torna el 24 i 25 d’octubre. Enguany se celebrarà a Masdenverge, al Molí de Rosquilles, i podrà seguir-se en directe en línia al perfil de Youtube de Gastroevents Online.
Esta quarta edició està dedicada a la cuina dolça i a la pastisseria, i comptarà amb la participació d’Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona, que barrejarà la seua cuina amb producte del territori; de Lluís Costa, del Vallflorida xocolaters de Sant Esteve de Palautordera, per ensenyar l’art i ofici envoltats de dolçor; de Toni Rodríguez i de la seua acadèmia a Barcelona, sobre pastisseria vegana; així com Xavier i Tomàs Pàmies, del Forn Sistaré de Reus, que elaboraran pans d’autor amb Mel Múria; a més, es maridaran vins i licors de les Terres de l’Ebre, de la mà de Diana Valimanya, cap de Sala i Sommelier d’El Bistrot de Gandesa; i es donaran a conèixer les innovacions en el món dolç amb David Gil, de l’I+Desserts de Barcelona.
També hi haurà la pastisseria tradicional i creativa de Valero Munté i Judit Solé, de la pastisseria Valero de Móra d’Ebre i l’Escola de pastisseria EscoTàrraco; Ferran Cerro, del Ferran Cerro Restaurant de Reus, mostrarà la cuina i postres d’autor; Rafa Delgado, assessor de postres, aproparà l’ofici dolç del mestre pastisser; Julià Castelló, de Xuixos Castelló, ensenyarà l’essència del bon xuixo gironí; el gerent de Mel Múria, Rafel Múria, explicarà les propietats úniques i gastronòmiques de la seua mel; i Pere Arpa, de l’Hotel Mas Lazuli Pau de Girona, cuinarà receptes dolces.