HomeCulturaEl Molí de Rosquilles de Masdenverge acull l’edició més dolça del Gastroebre

El Molí de Rosquilles de Masdenverge acull l’edició més dolça del Gastroebre

Una nova edició del Gastroebre torna el 24 i 25 d’octubre. Enguany se celebrarà a Masdenverge, al Molí de Rosquilles, i podrà seguir-se en directe en línia al perfil de Youtube de Gastroevents Online.

Esta quarta edició està dedicada a la cuina dolça i a la pastisseria, i comptarà amb la participació d’Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona, que barrejarà la seua cuina amb producte del territori; de Lluís Costa, del Vallflorida xocolaters de Sant Esteve de Palautordera, per ensenyar l’art i ofici envoltats de dolçor; de Toni Rodríguez i de la seua acadèmia a Barcelona, sobre pastisseria vegana; així com Xavier i Tomàs Pàmies, del Forn Sistaré de Reus, que elaboraran pans d’autor amb Mel Múria; a més, es maridaran vins i licors de les Terres de l’Ebre, de la mà de Diana Valimanya, cap de Sala i Sommelier d’El Bistrot de Gandesa; i es donaran a conèixer les innovacions en el món dolç amb David Gil, de l’I+Desserts de Barcelona.

També hi haurà la pastisseria tradicional i creativa de Valero Munté i Judit Solé, de la pastisseria Valero de Móra d’Ebre i l’Escola de pastisseria EscoTàrraco; Ferran Cerro, del Ferran Cerro Restaurant de Reus, mostrarà la cuina i postres d’autor; Rafa Delgado, assessor de postres, aproparà l’ofici dolç del mestre pastisser; Julià Castelló, de Xuixos Castelló, ensenyarà l’essència del bon xuixo gironí; el gerent de Mel Múria, Rafel Múria, explicarà les propietats úniques i gastronòmiques de la seua mel; i Pere Arpa, de l’Hotel Mas Lazuli Pau de Girona, cuinarà receptes dolces.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies